" />
Subota, Oktobar 19, 2019
Banner Top
Zastupnik u Skupštini USK: “Sve se ovdje danas vrti oko para”

Sjednica Skupštine Unsko-sanskog kantona, koja još uvijek traje, vrlo je turbolenta i prevrtljiva. Na prvi pogled osobi neupućenoj u suštinu stvari i pravo stanje u Skupštini, naumpalo bi da se možda radi o borbi između različitih principa i vječita borba ko će koga nadglasati.

Ali prava istinu o današnjim i svim budućim dešavanjima unutar Skupštine, otkrio nam je jedan od zastupnika čije ime ne možemo navesti niti ime stranke koju zastupa, zbog povjerenja koje nam je ukazano i zbog očuvanja dobre veze sa jednim od naših izvora.

Naš izvor iz Skupštine USK je vrlo dobro upućen u suštinu stvari i dešavanja, te odgovorno tvrdi da se ovdje sve vrti oko para, talova i dilova. I dok ljekari, šumari i invalidi protestuju, u Skupštini se glasa, preglasava i nadglasava po principu “Da i ja nešto ušićarim, zauhar je.”

O kakvim to promjenama govorimo ako je stanje ovakvo kako je naš izvor – a jedan od skupštinskih zastupnika – priznao i otkrio da je tako? Koga je još briga za narodom, ugroženima, armijom nezaposlenih, socijalno ugroženih, bolesnih i potrebnih?

Tags: , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS