Nedjelja, Oktobar 20, 2019
Banner Top
Zašto kreme i masti nisu trajno rješenje protiv hemoroida?

Znate li da u ovom trenutku u BiH svaka četvrta osoba starija od 35 godina zbog neugodnih simptoma hemoroida proživljava bolove, peckanje, svrbež i krvarenje?

Upala hemoroida su jedan od najčešćih zdravstvenih problema u svijetu, a statistike se pogoršavaju iz dana u dan. Brojke su konkretne i govore da će se oko 70% populacije barem u jednom periodu svog života morati suočiti s neugodnim simptomima upaljenih hemoroida.

U težim slučajevima upale, hemoroidi preuzimaju kontrolu nad našim životom, postajemo njihov talac i svakodnevicu moramo prilagođavati tom zdravstvenom problemu – koliko dugo možemo sjediti na kavi s prijateljima ili u kinu, hoćemo li voziti bicikl, kako ćemo preživjeti dan na poslu…

Dodatnije problem što većina preparata dostupnih u ljekarnama – poput krema i masti – samo privremeno rješava problem upale, a njihovo nanošenje, budimo iskreni, nije baš najugodnije iskustvo.

Međutim, sada je u ljekarnama dostupan preparat koji ne djeluju snažno samo na simptome, već i na sami uzrok upale hemoroida.

PILEX je 100% prirodna i posebno pripremljena formula u obliku kapsula koje se uzimaju ujutro pola sata prije doručka s vodom ili jogurtom.

Rezultati su izvrsni, što su pokazala i klinička ispitivanja provedena nad više od 1200 pacijenata: kod 94% zabilježeno je potpuno povlačenje ili snažno ublažavanje simptoma, a prva olakšanja osjete se već nakon 72 sata tretmana Pilexom.

Pilex je trenutno najdjelotvorniji preparat protiv hemoroida na tržištu koji će svojom jedinstvenom kombinacijom izuzetne učinkovitosti i jednostavnog korištenja, bez ikakvih nuspojava i uz redovite tretmane zauvijek ukloniti sve bolne i neugodne simptome iz vašeg života.

PILEX kapsule su dostupne u svim boljim ljekarnama i možete ih kupiti bez recepta. Za više informacija pogledajte na www.pilex.ba

Tags: ,

Related Article