" />
Petak, Februar 21, 2020
Banner Top
(VIDEO) Ispao mu novčanik na cesti u Zagrebu, vozači odmah razgrabili novac

Usred vrlo prometne zagrebačke Ulice kneza Branimira, koja spaja Dubravu i gradsko središte, danas se dogodila nesvakidašnja scena: vozači su zaustavljali automobile i trčali po cesti sakupljajući novčanice.

Frendu, obrtniku koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude koje pošteno plaća, u kaosu užurbanog poslovnog dana na krovu automobila slučajno je ostao novčanik s nekih 4, 5 tisuća kuna. Kada je izašao na Branimirovu, novčanik je pao s vozila, očito je naišao neki drugi automobil i pregazio ga, te je novac počeo letjeti ovom brzom gradskom prometnicom. Na snimci vidite pohlepne sugrađane kako s osmijehom grabe tuđu lovu, pritom naravno ugrožavajući sebe i druge jer to čine nasred Branimirove. Kaže da su ga spasili odvjetnici Tomislav Zorić i Ivana Bahat koji su se u prolazu nekako dočepali novčanika i nazvali ga te mu od razularene rulje uspjeli spasiti barem dokumente.

Posted by Thomas Bauer on Petak, 13. Septembar 2019.

Radilo se o nemaloj svoti novca. Kako doznajemo, prolaznici su uspjeli u vrlo kratkom vremenskom razdoblju s ulice pokupiti 4-5 tisuća kuna. Neke je neočekivani dobitak toliko razveselio da su klicali od veselja. Pozadinu neobičnog slučaja otkrio je stručnjak za tržišne komunikacije Thomas Bauer, koji poznaje vlasnika novca koji je ispao iz novčanika.

“Obrtniku koji desetljećima krvavo radi i zapošljava ljude koje pošteno plaća, u kaosu užurbanog poslovnog dana na krovu automobila slučajno je ostao novčanik s nekih 4, 5 tisuća kuna. Kada je izašao na Branimirovu, novčanik je pao s vozila, očito je naišao neki drugi automobil i pregazio ga, te je novac počeo letjeti ovom brzom gradskom prometnicom”, opisao je Bauer na Facebooku.

S osmijehom grabe tuđu lovu

“Na snimci vidite pohlepne sugrađane kako s osmijehom grabe tuđu lovu, pritom naravno ugrožavajući sebe i druge jer to čine nasred Branimirove”, komentirao je Bauer. Prvi komentatori ovog prizora na društvenim mrežama bili su još oštriji – “dno dna”, “kakve ljudske spodobe, otimaju lovu, za novčanik i dokumente ih bk. Vjerovatno da se čovjek sruši kraj njih ne bi niti reagirali, pomogli, samo nastavili dalje”, “kakav čemer”, “pretužno”… 

Vlasnik novčanika na koncu je ipak uspio doći do svojih dokumenata. Naime, Thomas Bauer je od vlasnika novčanika doznao da su ga spasili odvjetnici Tomislav Zorić i Ivana Bahat, koji su se u prolazu nekako dočepali novčanika i nazvali ga te mu, kaže, od razularene rulje uspjeli spasiti barem dokumente.

Tags: , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS