" />
Četvrtak, Juni 4, 2020
Banner Top

Vesna M. (43), majka monstrum iz Velikog Gradišta, podvodila je svoju kćerku (13) odraslim muškarcima za 500 dinara (oko 8 KM).

Njoj je pomagao bivši dečko Saša M., koji se sumnjiči da je imao seksualne odnose s djevojčicom.

Požarevačka policija je u ponedjeljak uhapsila majku zbog sumnje da je podvodila dijete, a istraga je otkrila da joj je ljubavnik u tome pomagao, te je i on uhapšen.

Majka je djevojčicu duže vrijeme pripremala da se bavi prostitucijom, uz izgovor “da to svi rade”, prenosi “Alo”. Navodno, ona joj je objašnjavala da u tome nema ničeg lošeg, da može dosta zaraditi i tako pomoći sebi i svojoj porodici.

Poslije hapšenja majke, brigu o djetetu preuzeli su Centar za socijalni rad i psiholozi.

Vesna je nalazila mušterije i uzimala novac. Cijena je bila od 500 do 600 dinara (8-10 KM). Vesna je brinula o smještaju, a čak je i čuvala stražu. Rođeno dijete je podvodila u nekim ruševinama ili napuštenim objektima” – kazao neimenovani sagovornik za “Alo”, blizak istrazi.

Policija, prema nalogu Tužilaštva, istražuje šta se desilo.

Vesna je na saslušanju navodno sve priznala i branila se da je morala podvoditi kćerku, inače bi umrle od gladi. Ona ju je pripremala za taj posao. Uvijek je insistirala da mušterije nose prezervativ” – kazao je izvor.

Osumnjičenoj majci određen je pritvor do 30 dana.

Facebook Comments
Tags: , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS