Srijeda, Juni 3, 2020
Banner Top

Nakon što je zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Samra Ćosović-Hajdarević proteklih dana prokomentarisala najavu održavanja prve bh. povorke ponosa koja treba biti održana 8. septembra u Sarajevu i na svom javnom Facebook profilu Ćosović je osudila najavu održavanje povorke ponose u BiH, pokrenuta je prljava kampanja brutalnih napada antireligijskih, antitradicionalnih i antiporodičnih vrijednosti koje su se izlile na ženu koja je smogla hrabrosti da javno iznesne vlastiti stav i mišljenje.

Na krhku i slabašnu zastupnicu Ćosović-Hajdarević (SDA) obrušili su se isti oni koji pjenjušavo zagovaraju ljudska prava i slobode. Isti oni koji se bore i zalažu za to da svaki čovjek i jedinka imaju pravo da se osjećaju kako hoće i to bez imalo ustručavanja u javnost iznose. Da nije bilo reakcije KO SDA Sarajevo, niko ne bi stao u odbranu ove jadne žene iako je mnoštvo onih koji misle isto kao ona, ali zbog toga što nije popularno javno iznijeti svoje mišljenje o ovom, oni ćute i gledaju kako se ona ponižava.

Iznijela je svoje mišljenje bez uvreda bilo koga i na to ima potpuno pravo! Zašto joj to osporavati i zašto oko toga pjeniti mnogima nije jasno? A kakvi su komentari na društvenim mrežama, pogledajte samo neke koje smo izdvojili

Facebook Comments
Tags: , , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS