" />
Ponedjeljak, Juni 1, 2020
Banner Top

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno sunčano vrijeme.

U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni lokalno će biti magle. Vjetar u Bosni slab sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini vjetar slab jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 9 i 14, na jugu zemlje od 14 do 19, a najviša dnevna većinom između 24 i 29, na jugu zemlje do 32 stepena.

U Bosni i Hercegovini će u četvrtak, 20. septembra biti pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni lokalno će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 9 i 14, na jugu zemlje od 15 do 20, najviša dnevna većinom između 24 i 29, na jugu zemlje do 32 stepena.

U Bosni i Hercegovini će u petak, 21. septembra će biti pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni lokalno će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 9 i 13, na jugu zemlje od 14 do 19, a najviša dnevna većinom između 24 i 29, na jugu zemlje do 32 stupnja, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Facebook Comments
Tags: , ,

Related Article