Subota, Oktobar 19, 2019
Banner Top
SRBIJA NA NOGAMA: Miss Srbije na Kosovu šokirala sve, napravila nešto što joj nikada neće oprostiti, i ne kaje se…

Irina Jovanka (23), Miss Srbije, otkrila je da se ne kaje što je na izboru za Miss slobode svijeta na Kosovu u Prizrenu, šetajući pistom, pokazala znak “velike Albanije”,  simbol albanskog orla i nasmijala se.

Kako Irina tvrdi, nije se, kao Srpkinja osjećala prijatno, pa je željela da zadobije simpatije organizatora i samim tim se odlučila na ovako „skandalozan“ korak, pišu beogradski mediji. 

– Iskreno da ti kažem, ja sam imala veliki strah da ovde na Kosovu predstavljam Srbiju. Simbol “velike Albanije” sam pokazala iz straha, iz panike, da bih se osećala prijatno. Htela sam tim znakom koji sam pokazala da suzbijem svoj strah, a i njih da pridobijem. Takođe, htela sam da pokažem ovim ljudima ovde poštovanje, ne zanima me šta druge misle – kaže Irina i pita se šta je to ona uradila toliko loše što druge misice nisu.

– Mnoge misice iz drugih zemalja su uradile isto što i ja, međutim, samo sam ja svima zapala za oko. Svi sada pričaju o meni i o tome kako je Srbija to uradila – kaže misica.

– Ne plašim se ja ničega, što bih se plašila? Ljudi koji su pametni znaju što sam ja to uradila i pokazala albanskog orla. Ja sam za mir i neću više da me ovde u Prizrenu razlikuju zato što sam Srpkinja – priča misica i dodaje:

– Ne razmišljaju svi isto, verujte mi. Drugi Srbi, ne ovi iz Beograda, nego ovi sa Kosova, kažu da je ovo što sam ja uradila dobra stvar – zaključila je ona.

Tags: ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS