" />
Ponedjeljak, Januar 27, 2020
Banner Top
Smeta mu ćirilica: Pažnju javnosti skrenuo izjavom o Jasenovcu, sada napao Pupovca

Hrvatski predsjednički kandidat Miroslav Škoro kritikovao je na Facebooku plakate na kojima su u okviru kampanje Srpskog narodnog vijeća (SNV) njegovo ime i slogan napisani na ćirilici, a pritom je napao i predsednika SDSS Milorada Pupovca.

Škoro je na Facebooku napisao da je Pupovac prepisao ćirilicom slogane troje predsedničkih kandidata.

– Navodno, to radi u sklopu kampanje ”Da se bolje razumijemo”. Hrvati i Srbi puno bi se bolje razumjeli da Milorad Pupovac od svega ne radi etnobiznis – napisao je Škoro.

On je dodao da je oglasni prostor prilično skup, a on to, kako kaže, dobro zna jer ga plaća iz svog džepa, “pa bi valjalo saznati otkud Plenkovićevom koalicionom partneru novac za ovakvu rasipnost”.

DA SE RAZUMIJEMOMilorad Pupovac prepisao je ćirilicom slogane troje predsjedničkih kandidata. Navodno, to radi u…

Posted by Miroslav Škoro on Četvrtak, 5. decembar 2019.

Srpsko narodno vijeće (SNV) odlučilo je da slogane predsjedničkih kandidata iskoristi za promovisanje ćirilice, pa će se tako u okviru kampanje “Da se bolje razumijemo” u Zagrebu, Splitu i Rijeci naći plakati s predizbornim sloganima Kolinde Grabar Kitarović, Zorana Milanovića i Miroslava Škore na ćiriličnom pismu.

Kampanju “Da se bolje razumijemo”, SNV je pokrenulo prije dva mjeseca s ciljem skidanja stigme s ćirilice i srpskog jezika, prenosi Tanjug.

Tags:

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS