" />
Ponedjeljak, Januar 27, 2020
Banner Top

Kandidat Nezavisnog bloka za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Senad Šepić počeo je predizbornu kampanju iz rodnog Cazina.

– Želim svima uputiti poziv da ovaj mjesec iskoristimo za fer i korektnu političku aktivnost, bez tenzija. Uvjeren sam da će građani konačno prepoznati novo, da će odbaciti politiku straha, ucjena, te politiku prošlosti. Uvjeren sam da je došlo vrijeme da se svi okrenemo radu, prosperitetu i sebi. Ono što je sigurno, mi ćemo se ovih mjesec dana, ali i kasnije baviti konkretnim stvarima – kazao je Šepić.

Posebno je naglasio zasnivanje kampanje na mogućim i produktivnim prijedlozima rješenja brojnih problema u državi.

– Tražimo mogućnost kako bi BDP podigli barem na šest posto, zatim kako minimalnu platu povećati barem za pola i kako osigurati da poljoprivredni proizvođač može živjeti od svoje proizvodnje. Također, da ljekari, nastavnici i policajci u svim dijelovima BiH imaju isti status, platu i uslove za rad. Jednostavno, nudimo konkretna rješenja, a ne prošlost – dodao je Šepić.

Danas su u Cazinu predstavljeni kandidati Nezavisnog bloka, a u nedjelju, 9. septembra, iz Zemaljskog muzeja u Sarajevu zvanično

Tags: ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS