" />

Izbornik reprezentacije BiH Robert Prosinečki popis igrača za kvalifikacijske utakmice u Finskoj i Italiji objavit će u ponedjeljak u 11.30 sati. 

Bit će popis za treću i četvrtu utakmica u ciklusu kvalifikacija za Euro 2020., a nakon pobjede nad Armenijom (2:1) i remija s Grčkom (2:2), utakmica nakon kojih je bh. u tim u skupini zauzeo treće mjesto u skupini, iza Italije sa šest i Grčke sa jednaka četiri boda, ali i boljom gol razlikom. U skupini je još Lihtenštajn. Gostovanje kod Finaca zakazano je za 8. lipnja, utakmica u Torinu igrat će se 11. lipnja. 

Na popisu sigurno neće biti Miralema Pjanića, suspendiranog na dvije utakmice zbog crvenog kartona protiv Grčke, ali ni ozlijeđenog Elvira Koljića. S druge strane, na okupljanju za utakmice protiv Finaca i Talijana trebao bi se pojaviti oporavljeni Elvis Sarić, a spekulira se da će priliku dokazati se opet dobiti Stjepan Lončar i Sanjin Prcić. Također, prvi puta među Zmajevima mogao bi se naći Dinamovac Emir Dilaver, za kojeg je pokrenuta procedura oko dobijanja bh. sportskog državljanstva.

Pred medije že i izbornik U21 reprezentacije Vinko Marinović, čiji igrači 5. lipnja u prijateljskim tonovima gostuju na Malti. 

Facebook Comments
Tags: , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS