" />
Srijeda, Oktobar 23, 2019
Banner Top

Prometuje se po suhim ili mjestimično vlažnim kolnicima.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog odrona na dionicama M-14.2 Drvar – Resanovci i M-18 Sarajevo – Foča (na lokaciji Sijeračke Stijene) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u dužini od 1 km preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova na dionici Lepenica – Tarčin, zatvorena je vozna traka u smjeru Tarčina. Za vrijeme izvođenja radova, promet se preusmjerava u pretjecajnu traku uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Zbog održavanja vjerske manifestacije, danas u vremenu od 16:00 do 17:00 sati bit će obustavljen promet na raskrižju M-5 i M-16 u Donjem Vakufu.

Na području Sredonjobosanske županije večeras do ponoći zabrana je prijevoza eksplozivnih materija i vangabaritnog tereta.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

– M-14 Bihać – Srbljani,

– M-14.1 Odžak – Vukosavlje,

– M-16.2 Bugojno – Uskoplje (Dražev Dolac).

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka – Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-14.1 Brod – Odžak (Klakari Donji) i Brod – Šamac (u naselju Liješće).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita, od pozorišta prema ulici Braće Brkić.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, saopćeno je iz IC AMSBIH-a.

Tags: ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS