" />
Srijeda, Maj 27, 2020
Banner Top

Prometuje se po pretežito suhim ili mjestimično mokrim kolnicima. Dionicama cesta koje prolaze usjecima vozači se upozoravaju na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Današnja etapa maratona „Da se nikad ne ponovi i ne zaboravi“ polazi iz Jajca do Sarajeva. Vozači se mole za oprez i da poštivaju upute prometne policije.

Zbog odrona na dionicama M-14.2 Drvar – Resanovci i M-18 Sarajevo – Foča (na lokaciji Sijeračke Stijene) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u dužini od 1 km preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova na dionici Lepenica – Tarčin, zatvorena je vozna traka u smjeru Tarčina. Za vrijeme izvođenja radova, promet se preusmjerava u pretjecajnu traku uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

– M-14 Bihać – Srbljani,

– M-14.1 Odžak – Vukosavlje,

– M-16.2 Bugojno – Uskoplje (Dražev Dolac).

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka – Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na:

– M-14.1 Brod – Šamac (u naselju Liješće),

– M-14.2 Šamac – Odžak (u mjestu Prud).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita, od pozorišta prema ulici Braće Brkić.

Pojačan je izlazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Izačić. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog radova u Crnoj Gori, od 9 do 13 sati ne preporučujue se korištenje graničnog prijelaza Deleuša, saopćeno je iz AMSBIH-a.

Facebook Comments
Tags: , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS