Subota, Januar 25, 2020
Banner Top

Faruk Hadžić, makroekonomski analitičar, jedan od osnivača i član predsjedništva Nezavisnog bloka, objavio je da se povlači iz političkog djelovanja.

– Ovim putem želim obavijestiti javnost da sam nakon dužeg razmišljanja odlučio trenutno se povući iz političkog djelovanja. Kao što mnogi znaju, bio sam jedan od osnivača i član Predsjedništva Nezavisni blok. S obzirom da će se ubrzo održati Kongres stranke, predsjednika Nezavisnog bloka Senada Šepića sam obavjestio da se povlačim iz političkog djelovanja, te poželio mnogo sreće i uspjeha na Kongresu.

Zahvaljujem se svim članovima i simpatizerima stranke na do sada pruženoj podršci u idejama koje sam pokušao profilirati u radu. Kada su u pitanju moji naredni koraci, planiram se maksimalno posvetiti struci i poslovnim aktivnostima. Nastavit ću i dalje zastupati ideje kako ekonomski pokrenuti BiH, za koje smatram da se su mnogo veće i od mene samog i bilo koje stranke, jer se BiH nalazi pred ozbiljnim izazovima – napisao je Hadžić na svom Facebook profilu.

Tags: ,

Related Article