" />
Ponedjeljak, Februar 17, 2020
Banner Top
ODGOVOR IZ LONDONA NIJE STIGAO: Evo šta su iz Ujedinjene Srpske pitali Željka Komšića…

“On se sad pravi Englez i ne sjeća se tog događaja, iako snimak postoji na internetu”

Ujedinjena Srpska uputila je juče otvoreno pismo hrvatskom članu Predsjedništva BiH i predsjedniku Demokratske fronte (DF) Željko Komšiću, u kojem ga poziva da javno iznese svoj stav o članu DF-a Osmanu Sušiću i njegovoj poruci “Srbe na vrbe”.

“Vaš dojučerašnji član Glavnog odbora DF-a Osman Sušić (39), ‘a sad samo član DF-a’, prije nekoliko godina je iznosio javno stav i poruku kako treba riješiti pitanje Srba u BiH. 

On je uoči utakmice BiH – Srbija i Crna Gora, kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koja se igrala u oktobru 2004., u kameru uzvikivao: ‘Srbe na vrbe. Srbe na vrbe!’, i to dva puta, da ne bude zabune. 

On se sad pravi Englez i ne sjeća se tog događaja, iako snimak postoji na internetu. Da li ćete Vi kao predsjednik DF-a izbaciti Sušića iz stranke”, upitali su iz Ujedinjene Srpske. 

Iz ove stranke poručuju da bi to bila najkorektnija poruka Srbima u Republici Srpskoj i u Federaciji BiH. 

“Uz izvinjenje što odmah, kada se ponovo pojavio snimak u javnosti, šovinista i fašista iz Vaše građanske stranke nije izbačen. I to izbačen javno da bi bio primjer svakom ko bi pozivao na ubijanje i vješanje Srba”, stoji, između ostalog, u pismu Ujedinjene Srpske. 

Izvor: Slobodna Bosna

Tags: ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS