" />
Nedjelja, Juli 21, 2019
Banner Top
Najbizarnija priča SP-a: Švicarci došli u Rusiju, a utakmicu protiv Brazila nisu ni pogledali

Švicarska je u prvom kolu napravila senzaciju turnira i uzela je bod Brazilu. Švicarci su jako dobra reprezentacija, no malo tko je mogao očekivati da će uspjeti izbjeći poraz protiv prvog favorita prvenstva. Ipak, upravo se to dogodilo, a Švicarci su na tribinama stadiona u Rostovu na Donu imali fantastičnu podršku svojih navijača. Ipak, njih je moglo biti i više da jedna skupina Švicaraca nije napravila gaf zbog kojeg su predmet ismijavanja.

Naime, jedna veća skupina švicarskih navijača krenula gledati prvi meč njihove reprezentacije na prvenstvu protiv Brazila i tom prilikom su napravili kardinalnu grešku – promašili su grad.

Umjesto da odu u Rostov na Donu, oni su otišli u Rostov Veliki i, nakon što nisu uspjeli pronaći hotel, pozvali su operatera za pomoć u izvanrednim situacijama, koji kad je čuo što se dogodilo, jednostavno je prasnuo u smijeh.

“Vi jeste u Rostovu, ali u Rostovu Velikom. Vaša reprezentacija ne igra u ovom gradu, već u Rostovu na Donu. To vam je nekih tisuću kilometara južno odavde”, rekao im je operater.

Tags: , ,

Related Article