" />
Nedjelja, Oktobar 20, 2019
Banner Top
Mektić oko pola dva siječe vene: “Gdje si, Ružo, ku*vetino stara”

Zbog njegovog neposrednog načina komuniciranja i sposobnosti da mobilizuje svoje pristalice, fenomen Dragana Mektića postao je zanimljiv i stranim novinarima koji su zbog njegovog buntovničkog duha, osjećaja i borbe za pravdu i bliskosti malom čovjeku širom Bosne i Hercegovine, nazvali “novi bosanskim Titom”.

Dragan Mektić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, tek je nedavno otkrio čari društvenih mreža, pa je za kratko vrijeme postao prava zvijezda brojne Twitter zajednice.

Njegovi britki, beskrompromisni, neuvijeni twitovi u kojima komentariše aktuelne političke, društvene, pravosudne događaje prenose se, komentirišu, hvale, kritikuju; uglavnom, ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Mektićevo svakodnevno obraćanje prate i oni koji se slažu sa njim, ali i njegovi protivnici, piše “BN“.

Ministar Mektić se ne ustručava na društvene mreže staviti ni neke teme koje se tiču njegovih intimnih afinteta, preferencija ukusa.

Mnoge je šokirao, a mnoge opet zabavio Mektićev nedavni twit kada je postavio bizarni muzički spot, video-klip sa pjesmom “Gdje si, Ružo, ku**etinu stara” u izvođenju relativno nepoznatog, ali u zadnje vrijeme nadolazaćeg pjevača umjetničkog imena Zoka Bosanac.

Za ovog interpretatora relativno duhovitih, ali apsolutno sirovih, priprostih, mačisičkih turbo-narodnjačkih pjesama u estradnim krugovima se tvrdi da bi uskoro mogao popuniti mjesto na narodnjačkoj sceni koje je ostalo upražnjeno nakon smrti “kralja treša” Ekrema Jevrića.

Dobra za oko pola dva, sjeći vene”, prokomentisao je “nestašni” ministar Dragan Mektić na twiteru video-klip sa svojom omiljenom pjesmom “Gdje si Ružo, ku**etino stara”.

Tags: ,

Related Article