" />
Petak, Novembar 22, 2019
Banner Top
Mainstream mediji i novinari obrušili se na građane s ciljem da spriječe masovne odlaske

Zaustavljanje masovnih migracija pod plaštom obračuna i borbe sa lažnim diplomama u BiH sve više uzima maha. Mainstream mediji i plaćenički novinari spremni su uništiti jedini izlaz građana iz stanja kolektivne depresije koji se zove Njemačka.

Najprije su pronašli najslabiju tačku privatnu obrazovnu ustanovu u Sanskom Mostu, a zatim danima vrte jednu te istu priču o lažnim diplomama a da pritom zaboravljaju sebe i kako su došli do posla novinara, ko ih finansira i kakve su njihove nakane: iskrene i časne ili motivisane novcem i materijalnim benefitima.

Kada su se dobro opekli o državne srednje škole i univerzitete na kojim tatini sinovi, kumovi i rođaci na lijepe oči dobivaju ocjene i na kraju stječu zvanja sa kojima nikakve veze nemaju osim što posjeduju uredno stečenu diplomu koja bi trebala da potvrdi njihov visoki inteligent i raskošnu pamet, mainstream mediji i plaćenički novinari obrušili su se na privatne škole i to ne svake recimo kao one iz Hercegovine ili Banja Luke, već one u Federaciji i to u Krajini.

Tako su se plaćenički novinari poslje višegodišnjeg opsjedanja islama i blaćenja vjernika sada prebacili na ljude koji žele da napuste BiH i koji u toj želji vrše svakojake prekvalifikacije kako bi se dočepali Europske unije. Nisu više problem ni migranti niti njihove prošlosti i diplome, jer iza njih stoje bjelosvijetski moćnici i zapadna globalan politika migracije, sada su problem bh građani jer zaboga ko će da radi i uplaćuje doprinose da bi nalogodavci ti istih plaćeničkih novinara mogli zarađivati svoje plaće ako im odu ovce koje redovno šišaju?

Ali realnost je sasvim drukčija, koliko god se upirali ti plaćenici od novinara da ispune želje svojih nalogodavaca i spriječe bh građane da odu iz BiH, sudbina je bh sirotinji očito namjenila bolje planove i status od onog kojeg imaju ovdje u najnazadnijoj zemlji u regionu u kojoj eto i novinari nisu čak ni prosjek, a kamoli šta više i časnije od toga!

Tags: , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS