" />
Četvrtak, Maj 28, 2020
Banner Top

Poruka ambasadorice Cormack građanima BiH uoči izbora 07.10.2018.

"Vi ste ti koji birate, i niko više. Izuzetno poštujem građane Bosne i Hercegovine i nije moje da vama govorim ko je najbolji da vodi vašu zemlju. Moj jedini cilj je da apelujem na svakoga od vas da uzmete aktivno učešće u izgradnji budućnosti vaše zemlje.Vaš glas ključan je za ostvarenje sigurnosti, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta koje vi, građani ove zemlje zaslužujete. Glasanje u nedjelju samo je prvi korak na tom putu, te apelujem na vas da napravite taj korak – radi sebe samih, svoje djece i budućih generacija ove zemlje," poručila je ambasadorica Cormack u svojoj video poruci građanima BiH uoči izbora u nedjelju, 7. oktobra.

Posted by United States Embassy to Bosnia and Herzegovina on Četvrtak, 4. Oktobar 2018.

Ambasadorica SAD u BiH Morin Kormak (Maureen Kormack) pozvala je građane BiH da u nedjelju, 7. oktobra, izađu na izbore i učestvuju u izgradnji budućnosti BiH.

– Vi ste ti koji birate i niko više. Izuzetno poštujem građane Bosne i Hercegovine i nije moje da vama govorim ko je najbolji da vodi vašu zemlju. Moj jedini cilj je da apeliram na svakoga od vas da uzmete aktivno učešće u izgradnji budućnosti vaše zemlje. Vaš glas ključan je za ostvarenje sigurnosti, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta koje vi, građani ove zemlje, zaslužujete. Glasanje u nedjelju samo je prvi korak na tom putu te apeliram na vas da napravite taj korak – zbog sebe samih, svoje djece i budućih generacija ove zemlje – poručila je ambasadorica Kormak u svojoj videoporuci građanima BiH uoči izbora u nedjelju, 7. oktobra.

Facebook Comments
Tags: , , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS