" />
Utorak, Juni 2, 2020
Banner Top
KOMŠIĆ DEMOLIRAO NIKŠIĆA: “Kukavička politika SDP-a uzalud priželjkuje poraz države, da bi DF-u napakostila…”

Demokratska fronta ovim putem želi poručiti političkim opcijama poput SDP-a koje se nadaju porazu države Bosne i Hercegovine, kako bi taj poraz pripisali DF-u, da se to neće desiti, stoji u saopćenju

Uzalud se gospodo u svojoj sumanutoj histeriji, zato što vam se izmaklo par kantonalnih fotelja tome nadate.

Na isti način kao što ste se nadali porazu države Bosne i Hercegovine po pitanju nastavka NATO integracija, sada se nadate i uokolo lažete, govoreći da će izborni zakon BiH biti uređen po željama onih koji bi da uvode diskrimacijske i segregacijske principe. To se naravno neće desiti, ali ne zahvaljujući vama nego unatoč vama i vašim nadanjima u to.

Nama je u DF-u i više nego jasno da vam još uvijek nakon odluke Predsjedništva BiH o dostavljanju Programa reformi i nastavka NATO integracija, u grlu stoji knedla, jer to doživljavate ne kao uspjeh države BiH nego kao uspjeh predsjednika Komšića, što je za vas potpuno neizdržljivo i dovodi vas sudeći po vašem ponašanju na granice mentalnog rastrojstva.

Građanima države Bosne i Hercegovine također je jasno da bi vi između našeg ili Čovićevog poraza po pitanju izbornog zakona uvijek i to sa ushićenjem dočekali naš poraz, pa makar to bio i poraz naše države. Svima je danas zapravo jasno da je to ono što vi zapravo priželjkujete. To se neće desiti ma koliko vi više mrzili DF i Komšića nego voljeli BiH.

Desiti će se samo poraz vaše kukavičke politike, koja nije u stanju ništa drugo nego da neukusno zanovijeta dok se neko drugi bori za opće interese, stoji u saopćenju.

Izvor: Slobodna Bosna

Facebook Comments
Tags: ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS