Tužna sudbina žene koja je branila Bihać: Pomozimo Jasminki Baković!

Nekada aktivan borac i pripadnik 5. Korpusa Armije R BiH, danas zaboravljena i prepuštena životu u sistemu koji se ni o kome ne stara. Jasminka Baković treba našu pomoć dobri ljudi!

Ukljičimo se i pomozimo kada već organi lokalne i kantonalne uprave nisu, zajedno možemo više nego pojedinačno. Donirajmo ovoj dobroj i hrabroj ženi sredstva kako bi skupila dovoljno za operacije.

Jasminka živi u tijesnom i trošnom stanu koji je dobila na korištenje, a koji je dotrajao i pun vlage. Uprsko tome bori se da prehrani kćerku i unuče, a niko od njih nema nikakvih primanja niti posao.

Možete je kontaktirati putem Facebook profila: https://www.facebook.com/jasminka.bakovic.9?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARD8CvDYn22Wk4oYxHCmEqygcGqY45FaK1XFS3Q1gZUHJQZhOisfLP6OJpiXY61YtqJ8IHnHAahasUwA&hc_ref=ARRh-vrmSn_0u_40OqUNhgPYfdB_nwMpvVza8Rc8SOB8y9SXDGPe9Bmz9pBOQKTKTWQ&fref=nf

ili direktno na telefon: 0038762116306

Od nje će te direktno iz prve ruke čuti o stanju u kom živi i zdravstvenom stanju zbog kojeg je i pokrenula ovu akciju na koju joj se, nažalost, vrlo mali broj ljudi odazvao.

Tags: , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS