Utorak, Novembar 12, 2019
Banner Top
Jezive fotografije iz Bosanske Gradiške: Trojica muškaraca brutalno se iživljavala nad djevojkom s posebnim potrebama

Grupa od trojice muškaraca objavila je fotografiju na kojoj obučeni poziraju sa golom djevojkom M.Z. (23) iz Bosanske Gradiške u Republici Srpskoj. M.Z. je završila specijalnu školu i osoba je sa posebnim potrebama.

Prema našim saznanjima S.G (25), L.Š. (26) i za sada treći nepoznat muškarac, svi iz Bosanske Gradiške u Republici Srpskoj, iskoristili su M.Z. (23) iz tog mjesta koja radi kao konobarica i objavili selfije na kojima zajedno poziraju obučeni, dok je djevojka gola.

Fotografija koja se širila inboksom na Facebooku, šokirala je javnost. Kako saznajemo od mještana Bosanske Gradiške, većina njih na fotografiji je poznata javnosti.

Djevojka je završila specijalnu školu i osoba je sa posebnim potrebama. Strašno je to što su uradili. Dvojicu znam, u pitanju je S.G. (25) i L.Š. (26), dok mi je treći muškarac nepoznat“, rekao je za “Alo.rs” jedan mještanin Bosanske Gradiške koji tvrdi da je L.Š. odranije poznat policiji.

Slučaj koji je zgrozio javnost, jer se radi o iživljavanju nad nemoćnim licem, proslijeđen je MUP-u Republike Srpske, nezvanično saznajemo. Za sada nije poznato da li su muškarci imali seksualni kontakt sa djevojkom ometenom u razvoju.

Tags: , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS