" />

Grad Bihać je finansiranje prijevoza učenicima srednjih a dijelom i osnovnih škola, započeo u vrijeme mandata Emdžada Galijaševića na kojeg je aktuelna gradska vlast bacala drvlje i kamenje u predizbornoj kampanji i nakon preuzimanja vlasti. Evo skoro tri godine od preuzimanja Gradske uprave, pokazali su da su po tom pitanju lošiji od onog koga su kritikovali.

Učenicima srednjih škola već dva mjeseca kasni tranša uplate a vozači postaju sve nervozniji. Glavni izgovor je nedostatak novca. Stoga pitamo gospodu koja vodi Grad Bihać – Zašto ste preuzimali tako težak i odgovoroan zadakat kao što je upravljanje javnim dobrom i novcem poreskih obaveznika i naroda, ako niste bili sigurni da to možete raditi?

Zašto kritikujete sve prethodne gradonačelnike a sami radite katastrofalne greške i vučete loše poteze?

Kakvi ste vi ljudi i da li imate imalo političkog i građanskog morala kada se uopće ne obazirete na kritike javnosti i naroda?

Zašto patite djecu sa komplikacijama oko ispunjavanja uvjeta za finansiranje prijevoza, a nakon toga im opet kasnite sa isplatama i dovodite ih u neugodne situacije sa vozačima autobusa ili da od roditelja koji ne rade, moraju tražiti novac za prijevoz?

Facebook Comments
Tags: , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS