" />
Ponedjeljak, Januar 27, 2020
Banner Top
Dvije ključne sjednice: Skupština KS razmatra odluku o privremenom finansiranju

Skupština Kantona Sarajevo trebalo bi da danas održi dvije sjednice na kojima bi bila razmatrana odluka o privremenom finansiranju, kao i odluka o utvrđivanju datuma održavanja sjednice u vezi prijedloga za glasanje o nepovjerenju Vladi. 

Nastavak 19.sjednice Skupštine na kojoj će biti razmatran Prijedlog odluke o privremenom finansiranju potreba Kantona Sarajevo za period od 01.01. do 31.03.2020. godine, najavljen je za 9.30 sati.

Također će biti razmatran i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o privremenom finansiranju Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za period 01.01.2020. godine do 31.03.2020. godine.

Zastupnici će donijeti i odluku o davanju saglasnosti na Odluku o privremenom finansiranju potreba Javne ustanove “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo za period 01.01. do 31.03.2020. godine.

Kako je iz Press službe KS najavljeno, na dnevnom redu druge, 18. sjednice koja bi trebalo da počne u 10.00 sati je Utvrđivanje datuma održavanja sjednice Skupštine KS u vezi prijedloga za glasanje o nepovjerenju Vladi KS.

Također će zastupnici razmotriti i Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o potvrđivanju kandidata za izbor predsjedavajućeg ili zamjenika predsjedavajućeg Skupštine KS.

Tags:

Related Article

No Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS