" />
Četvrtak, Novembar 14, 2019
Banner Top
Detalji ubistava: Mještani u šoku, rafalna paljba sve digla na noge

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice stigli su na mjesto trostrukog ubistva u Glamočanima, gdje su ubijeni Slaviša Krunić i Žarko Pavlović i jedan od napadača Željko Kovačević.

Prethodno je mjesto događaja posjetio i ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač. Na samom mjestu prisutan je veliki broj policajaca.

Uviđaj je i dalje u toku.

Banjalučka policija sinoć oko 22:30 zaprimila je prijavu o pucnjavi u Gramočanima kod Banjaluke,rečeno je na konferenciji za novinare PU Banjaluka.

Kako navode, odmah su na to mjesto uputili sve raspoložive snage. Na mjestu gdje je ubijen Slaviša Krunić, njegov pratilac Žarko Pavlović te jedan od napadača Željko Kovačević vrši se uviđaj. Navode i da nemaju više informacija i da je slučaj u nadležnosti Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a RS.

U kuću ubijenog Slaviše Krunića pristižu rodbina i prijatelji. Ekipa ATV-a razgovarala je sa komšijama u Glamočanima koje su nakon sinoćnjih dešavanja i pucnjave u kojem je stradalo troje lica u šoku.

Kažu da su noćas čuli pucnjeve te da su se svi digli na noge.Tvrde da je za njima neprospavana noć, te da ne pamte ovakva dešavanja u njihovom naselju.

Za ATV navode da dobro poznaju ubijenog Krunića  i njegovu porodicu. Ni ne naslućuju šta bi mogao da bude motiv ubistva banjalučkog biznismena. Za Krunića imaju samo riječi hvale.

Područje na kojem je Slaviša Krunić ubijen u sačekuši nadlijeće helikopter.

Tags: ,

Related Article