Ponedjeljak, Mart 30, 2020
Banner Top
Detalji stravičnog ubistva: Ubica na svim fotografijama glavu drži pognuto, a žrtva ga grli sa osmijehom

Zatvorena i neobična, ali ugledna profesorska porodica iz Šapca sa troje dece, tri sina, doživjela je nezapamćenu tragediju.  

Dvadesetogodišnji Bogdan G. ubio je 24-godišnjeg brata Ignjata (24), koji je, navodno, maltretirao cijelu porodicu. 

Ipak ovo psihopatsko ubistvo mlađi brat je, piše srbijanski “Telegraf”, navodno, dugo planirao. Unaprijed je iskopao raku, a starijeg braza je udarao bokserom i ubadao nožem do smrti. 

Tijelo je usred noći kolicima vozio niz ulicu do iskopane rupe, dok ga policija nije zaustavila. 

Otac Petar je profesor visoke škole, a majka Tanja direktor jedne bankarske ekspoziture. Djetinjstvo su proveli normalno i lijepo – ako je suditi prema profilnoj slici  žrtve na Facebook profilu. 

Zanimljivo je da na svakoj dječijoj slici ubica drži glavu pognuto, a žrtva ga grli uz široki osmeh. Inače, ova slika stoji na Ignjatovom profilu od 2017. godine.  

Brat Bogdan, osumnjičen za bratoubistvo, nije aktivan na Facebooku, ali zato jeste njihov otac, koji često kači  slike svojih likovnih radova, ali i fotografije sa svojim sinovima Bogdanom i Vidakom.

Jedna od Petrovih slika, koju je sa ponosom okačio u januaru, kao da predskazuje strašnu tragediju – na njoj je naslikan dječak sa punim, modrim i gotovo krvavim usnama, širokog zapanjenog pogleda i razmrljanog lica.

Tags: ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS