" />
Četvrtak, Juni 4, 2020
Banner Top

Jedan korisnik pod imenom bork1138 na Redditu je objavio fotografiju za koju tvrdi da se na njoj nalaze njegovi roditelji, snimljeni u njihovoj svakodnevnoj pozi. Naime, bork kaže da njegovi mama i tata, prije dnevne rutine ispijanja čaja, već 18 godina odigraju nekoliko partija video igrice Mario Kart 64, kako bi odlučili koji će od njih dvoje taj dan staviti kuhati čaj.

Fotografiju u gotovo istoj pozi, ali iz 2014. godine, objavio je i na svom Instagram profilu louishvejselbork uz natpis “Roditelji igraju Mario Kart 64 svaki dan, da vide tko će raditi čaj. I ja sam dijete?”

Every day my parents play Mario Kart 64 to see who will make a cuppa tea. They’ve done this religiously since 2001. from gaming

Igricu kupili sinu za božić 1999.

Bork1138 kaže da tata uvijek bira istog lika u igrici – Toada, dok mama uglavnom bira Warija za utrke izdržljivosti i Yoshija za Grand Prix utrke. Mama često i voli citirati frazu: “Just a collision can lose a balloon”, koju izgovara njezin omiljeni lik Wario.

Dakle, stvar ide ovako: prije kuhanja čaja, obično odigraju Grand Prix, a zatim tri utrke izdržljivosti, koje su odlučujuće za pripremu čaja. Njihov sin kaže da je popularni Nintendo 64 zapravo bio njihov poklon njemu za Božić 1999., ali su ga kompetitivni roditelji s vremenom preuzeli i postali prilično dobri igrači.

“Bit ću iskren, iako ne živim s njima već godinama, koliko mogu primijetiti i dalje su relativno blizu u broju pobjeda”, kaže bork1138. “Oboje znaju sve trikove, do te mjere da su prije nekoliko godina dogovorili pravilo da ne koriste kratice i varke jer su se prepirali.”

Facebook Comments
Tags: , ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS