" />
Petak, Oktobar 18, 2019
Banner Top

Zbog održavanja 46. internacionalne turističke Una-regate, u vremenu od 17.00 do 24.00 sata, bit će obustavljen saobraćaj na magistralnom putu M-5 prolaz kroz centar Bihaća i preusmjeren na alternativne pravce.

Na magistralnom putu M-18 Olovo-Kladanj (Karaula) zbog izvođenja neophodnih radova saobraća se usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Zbog izvođenja neophodnih radova na dionici magistralnog puta M-16.1 Klašnice-Prnjavor (u mjestu Hrvaćani), na ukrštanju magistralnog puta sa autoputem u zoni vijadukta Crkvište, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini.

Na autoputu A-1 Sarajevo sjever-Tarčin zbog aktuelnih radova izmjenjen je režim saobraćaja na lokalitetima: tunel Igman, tunel Grab, Ban Brdo i vijadukt  Bojnik.

Apeluje se na vozače da prilagode vožnju tim izmjenama i da poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Pojačan je promet vozila na GP Ivanica na izlazu iz BiH i na GP Bosanska Gradiška na ulazu u BiH. Na ostalim graničnim prijelazima povremeno je pojačan promet vozila, ali se trenutno ne čeka duže od 30 minuta, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Tags: ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS