" />
Subota, Juli 20, 2019
Banner Top
AMSBIH – Povoljni uvjeti za vožnju

Uvjeti za vožnju su povoljni.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije.

Zbog odrona na dionicama M-14.2 Drvar – Resanovci i M-18 Sarajevo – Foča (na lokaciji Sijeračke Stijene) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog radova na održavanju tunela na A-1, večeras od 22.00 sata do sutra do 06.00 sati, promet će biti obustavljen u tunelu 1.mart u smjeru Lašva – Zenica jug.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u dužini od 1 km preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova na dionici Lepenica – Tarčin, zatvorena je vozna traka u smjeru Tarčina. Za vrijeme izvođenja radova, promet se preusmjerava u pretjecajnu traku uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

– M-14 Bihać – Srbljani,

– M-14.1 Odžak – Vukosavlje,

– M-16.2 Bugojno – Uskoplje (Dražev Dolac).

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka – Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-14.1 Brod – Odžak (Klakari Donji) i Brod – Šamac (u naselju Liješće).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet od Lučkog mosta do parka Alekse Šantića, te od raskrižja ulica maršala Tita i braće Brkića do Trga Ivana Krndelja (autobusna stanica).

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog miniranja u blizini GP Ivanica – Gornji Brgat, danas od 13.00 do 18.00 sati promet će se povremeno obustavljati u trajanju od 20 minuta, saopćeno je iz IC AMSBIH-a.

Tags:

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS