" />
Petak, August 23, 2019
Banner Top

Na većini cestovnih pravaca promet se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozačima skreće pažnja za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog odrona na dionicama M-14.2 Drvar – Resanovci i M-18 Sarajevo – Foča (na lokaciji Sijeračke Stijene) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog izvođenja radova na vijaduktu Bojnik na dionici A1 Sarajevo sjever – Lepenica, promet se odvija jednim prometnim trakom.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u dužini od 1 km preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova na dionici Lepenica – Tarčin, zatvorena je vozna traka u smjeru Tarčina. Za vrijeme izvođenja radova, promet se preusmjerava u pretjecajnu traku uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Zbog održavanja sportskog natjecanja, danas u vremenu od 12.00 do 14.30 sati i sutra od 10.30 do 13.30 sati bit će obustavljen promet na dionici M-19 Vlasenica – Han Pijesak. Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava na alternativne pravce.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

– M-5 Prolaz kroz Travnik, Tranzit kroz Sarajevo (tunel Bistrik),

– M-16.1 Klašnice – Prnjavor,

– M-18 Olovo – Kladanj (Karaula).

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka – Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na:

– M-14.1 Brod – Šamac (u naselju Liješće),

– M-14.2 Šamac – Odžak (u mjestu Prud).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita, od pozorišta prema ulici Braće Brkić.

Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Doljani, Gabela Polje, Ivanica, Zupci, Prisika i Izačić.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog radova u Crnoj Gori, od 09.00 do 13.00 sati ne preporučuje se korištenje graničnog prijelaza Deleuša, saopćeno je iz IC AMSBIH-a.

Tags: ,

Related Article

ARHIVA SVIH VIJESTI:

PRATITE NAS